1. Bij sommige hostingpakketten kun je makkelijk met enkele klikken je website dupliceren naar een testomgeving, dit is zo bij Managed WordPress hosting van Combell.
  2. Heb je geen hosting met een testomgeving, kun je zelf een testomgeving aanmaken door een subdomein aan te maken (Combell) en daar een extra WordPress website op installeren. Zit je bij One.com, dan vind je hier een stappenplan.
  3. Heb je bij One.com een hostingpakket, dan maak je gebruik van de Staging functie in de algemene One.com plugin.
  4. Je gebruikt Local by Flywheel om je WordPress website op je computer aan te passen. Hier is een oude blog post die de nodige stappen overloopt.
  5. Je gebruikt een “Under “Construction” plugin (enkel bij nieuwe websites) of de Onderhoudsmodus van Elementor.

Laatst geüpdatet 28 november 2022