Hallo en welkom bij de helpdesk van je nieuwe Kadence thema!

Om te starten met het aanpassen van jouw thema, klik op de naam van je thema in de zijbalk om de relevante documentatie te vinden. Begin bij het eerste artikel en ga zo naar beneden.

Belangrijk voordat je begint

1. Het is aan te raden om je WordPress versie te updaten naar de meest recente versie voordat je het thema installeert.
  2. Heb je een bestaande website, maak vooraf eerst een backup van je website. Je hosting doet dit mogelijks ook al dagelijks voor jou (zeker als je bij Combell zit). Indien niet, installeer dan een backup plugin.
  3. Ik raad aan om met de meest stabiele versie van PHP te werken, dit is momenteel 8.0.
  4. Heb je de “Klassieke Editor” plugin actief op je website, dan deactiveer en verwijder je die best om je thema te laten werken. Alle Sunday June thema’s werken met de standaard WordPress/Gutenberg blokken om de pagina’s op te bouwen.

Op zoek naar iets specifiek?

Niet alles wat je zoekt zal aanwezig zijn in de documentatie van je thema. Er zijn meer tutorials in de Tutorials sectie. Je kunt ook steeds de zoekbalk gebruiken, op de homepagina of in de sidebar van elke pagina. Gebruik de kernwoorden of -zinnen die verbonden zijn aan je vraag.

Ben je een WordPress newbie?

Bekijk zeker onze WordPress tutorials.

Loop je tegen een probleem aan?

Wanneer iets niet helemaal juist werkt of het ziet er niet goed uit, bekijk dan eerst onze troubleshooting pagina’s. Zit je nog steeds vast en vind je hier geen antwoorden? Aarzel dan niet en verstuur een help ticket door. We antwoorden je binnen de 48u.

Laatst geüpdatet 28 november 2022